fbpx

Special Edition – Idrettsutøvere

Bli Best med
mentaltrening

For å bli en dyktig idrettsutøver, kreves det timevis med trening, øving, feiling, læring og utvikling. For å bli en eksepsjonell idrettsutøver, må du være mentalt sterk i tillegg.

Få tilgang til mentaltrening – hver eneste måned.

Gratis webinar torsdag 15. desember kl. 19.00!

Bli best – et abonnement for idrettsutøvere

Bakgrunn

Jeg har de siste 16 årene jobbet som mentaltrener for en rekke idrettsutøvere som ønsker å bli bedre på det mentale. Det er viktig å skille på hva du mentalt må gjøre i hverdagen for å prestere på topp i konkurranse, og det du faktisk må gjøre under konkurransen. 

Tidligere har jeg coachet idrettsutøvere som har gått hele veien til topps i sin gren: Blant andre Martin Johnsrud Sundby, Stig-André Berge, Casper Ruud, Joshua King, Suzann “Tutta”  Pettersen – for å nevne noen.

Jeg vil gjerne bistå flere idrettsutøvere som ønsker å bli best, og har derfor laget et eget abonnement som vil gi deg som idrettsutøver verktøy til å bli mentalt sterkere – og prestere på topp når det virkelig gjelder.

Hvorfor abonnement?

Som i alt annet som du ønsker å bli god på er det trening og repetisjon som gjelder. Derfor har vi laget et abonnement hvor jeg går gjennom et tema hver måned, med en tilhørende Q&A der jeg svarer på dine spørsmål. Sendingene varer i rundt 90-120 minutter og du kan være anonym om du ønsker.

Vi går gjennom hvordan du får bedre selvtillit, tar de rette valgene, bygger identitet som en vinner, setter deg gode mål, og tar de vanskelige valgene i hverdagen. I tillegg tar jeg deg gjennom mer praktiske temaer, som eksempelvis søvn og restitusjon, kosthold, eksterne faktorer som trenere og sponsorer, venner og familie, og hva som skjer etter idrettskarrieren.

Som en del av dette abonnementet vil du også kunne følge meg når jeg coacher idrettsutøvere på veien mot sine mål. Kanskje du blir inspirert til å nå dine?

Meld deg på GRATIS webinar
torsdag 15. desember kl. 19.00!

Dager

:

Timer

:

Minutter

:

Sekunder

Sikre deg plass nå!

*Må fylles ut

* Må fylles ut

Skriv inn ditt navn*
Skriv inn din epostadresse*
Etter at du har fylt ut alle boksene over, vil du få en bekreftelse på e-post. Her vil du få all nødvendig informasjon for å være med på webinaret. Vi sender deg et par e-poster i forkant som inneholder et arbeidsdokument og en inspirerende video, samt e-poster i etterkant av seminaret. Du vil også få en hyggelig påminnelse på sms.
E-post og SMS samtykke

Vi vil gjerne dele våre beste tips og råd med deg. Meld deg på nyhetsbrevet i dag og få tipsene rett i innboksen din! Ved å velge hvordan vi kan kommunisere med deg samtykker du til behandling av dine personopplysninger i henhold til vår personvernerklæring.

Dette feltet er for valideringsformål og skal stå uendret.