fbpx

TREN OVER TID

ABONNEMENT ER NOE AV
DET SMARTESTE JEG HAR GJORT!”

Gjester

Tomas Myklebust

Psykolog
Spesialist i klinisk nevropsykologi

Kjersti Buaas

Snowboarder
Bronse OL 2006

Lars Christian Larssen

Ekspert på «bodybattery»

Dr. Torkil Færø

Lege

Nå har vi gleden av å tilby deg en tjeneste hvor Erik Bertrand Larssen og gjester møter deg flere ganger i måneden, hele året! Abonnentene får eksklusiv tilgang til alle direktesendte arrangementer, hvor de dykker ned i de mest essensielle temaene innen personlig utvikling. 

Nå kan du prosessere, trene, bli coachet, bli mer bevisst, inspirert og motivert til å ta mindre eller større grep jevnt og trutt hele året! Larssen med gjester gjør seg tilgjengelige for deg flere ganger i måneden! Du velger selv hvor mye eller ofte du er med.

Program for 2024:

Som abonnent for du tilgang til et bibliotek med tidligere tema sendinger.

Mars

Torsdag den 7.3.2024 kl. 17.30: Q&A med Bertrand.

Få svar på spørsmålene dine.

Mandag den 11.3.2024 kl. 17.30: Temasending: «Jeg er modig» med Bertrand.

Bertrand forteller om viktigheten av å tørre å kjenne på ulike typer følelser, for å bli mer autentisk, helere og leve sterkere. Han brenner for å tørre å gå utenfor det som til enhver tid kjennes enklest eller mest komfortabelt. Å være modig er en dyd, og noe som vi alle kan utvikle. Vi alle kan bli modigere! – Om det er å endre karrierevei, ta mer ansvar, hoppe fra 10-meteren, tro på seg selv, starte for seg selv eller si “unnskyld”.

Mandag den 18.3.2024 kl. 17.30: Temasending: «Stress riktig, sov bedre, yt mer og lev lenger» med Doktor Torkil Færø og Lars Christian Larssen. 

Her forteller Torkil og Lars om fordelene ved å ta biometriske målinger. Ved å bli mer bevisst på hva som “lader” og hva som “tapper” deg i hverdagen, er det fullt mulig å heve livskvaliteten, prestere bedre og forlenge levetiden. Torkil har hatt enorm suksess med boken “Pulskuren”, og her har du muligheten til å lytte til to som har enorm kunnskap om hva som skal til for å få mer overskudd og energi i en travel hverdag.

April

Tirsdag den 2.4.2024 kl. 17.30: Temasending: «Best når det gjelder» med Bertrand.

Bertrand har lang erfaring med å coache forretningsfolk og toppidrettsutøvere i å levere opp mot sitt beste når det virkelig gjelder. I denne sendingen går han gjennom hvordan vi alle kan forberede oss med ulike teknikker for å dempe nervøsitet, usikkerhet og følelsen av press. Dette er for alle! Om du jobber i forretningslivet, i barnehage eller er student, så har vi alle et ønske om å være vårt beste når noe viktig skal skje. For første gang forteller Bertrand om de innerste hemmelighetene til de som leverer i verdensklasse når det gjelder som mest! Kanskje du skal i ilden snart? – Være seg en presentasjon, en konkurranse, et salgsmøte, en tale eller en viktig samtale.

Mandag den 8.4.2024 kl. 17.30: Q&A med Lars Christian Larssen.

Få svar på spørsmålene dine.

Mandag den 15.4.2024 kl. 17.30: Q&A med Psykolog Tomas Myklebust og Bertrand.

Få svar på spørsmålene dine.

Onsdag den 17.4.2024 kl. 17.30: Ekstrasending med Snowboarder Kjersti Buaas og Bertrand.

Bli kjent med en av verdens beste snowboardere og som i dag har dedikert livet sitt for å lære andre om hvordan klare å være mer tilstede i nuet. Denne sendingen blir som et intervju, der Bertrand kommer til å spørre om blant annet hvordan hun klarer å så så lyst på livet og hva som gjør at hun er så vital og livsglad! Tema som yoga, pust, tilstedeværelse, mindfulness og det “å leke i livet” blir tatt opp her.

Onsdag den 24.4.2024 kl. 17.30: Temasending: «Pust – hvordan vi kan puste oss til bedre helse» med Lars Christian Larssen.

Lars forteller om hvordan ulike pusteteknikker kan dempe stress og skape indre ro. Ved å være mer bevisst på sin egen pust kan man få en bedre fysisk og mental helse. Her vil han lære deg konkrete øvelser for å oppnå forskjellige typer modus, og hvordan en mer bevisst pust kan være godt for deg. “Pustens egenskaper er ofte undervurdert.”

Mai

Tirsdag den 7.5.2024 kl. 17.30 : Ekstrasending med Snowboarder Kjersti Buaas og Bertrand.

Kjersti holder et innlegg om det hun kaller et “Olympisk Mindset”. Her får du høre direkte fra en av verdens beste i sin idrett, fortelle om hvordan hun klarte å kontrollere, styre og endre følelsene inn mot noe viktig. Dette er relevant for alle, da vi alle kan ha godt av å aktivt regulere følelsene våre fra tid til annen. Tidligere har Bertrand snakket om dette temaet, men her får du høre direkte fra kilden, og ikke minst kommer det nye innganger på denne type tematikk. Denne sendingen er også mer relevant i forhold til bruk i det daglige.

Mandag den 13.5.2024 kl. 05:00: Tren med Bertrand.

Tren med Erik Bertand kl. 05:00-05:45. Lag deg en supermandag!

Mandag den 13.5.2024 kl. 17.30: Temasending: «Å virkelig tro på seg selv» med Psykolog Tomas Myklebust og Bertrand.

I denne sendingen skal Tomas og Bertrand snakke om hvordan bli enda tryggere i seg selv. Her skal vi komme inn på temaer som de begge har blitt utfordret på, utallige ganger i sine karrierer. Mange ønsker å bygge selvfølelse, få mer selvtillit og skape en sterkere tro om at “jeg kan og jeg klarer”. Psykologen og coachen kommer her med ulike typer innganger, teknikker og verktøy for å klare nettopp dette. Det er mulig å virkelig tro på seg selv!

Mandag den 20.5.2024 kl. 17.30: Q&A med Bertrand.

Få svar på spørsmålene dine.

Tirsdag den 21.5.2024 kl. 17.30: Temasending: «Slik får du et langt og godt liv!» med doktor Torkil Færø og Bertrand.

Bertrand intervjuer Torkil og stiller spørsmål som: Hvordan kan vi leve lenger? Hvordan kan vi få mer livskvalitet? Hvordan tar vi vare på oss selv bedre, både mentalt og fysisk? Hva har du lært om kropp, helse og humør etter å ha målt deg selv med ulike former for biometri i flere år? Hva overrasket deg mest i forhold til trening, isbading, badstue, mat, snus, søvn og stress? Hva er bra stress, og hva er dårlig stress? Er det mulig å leve mer i harmoni og med mer ro og kontroll?

Mandag den 27.5.2024 kl. 5.00: Tren med Bertrand.

Tren med Bertrand kl. 05:00

Mandag den 27.5.2024 kl. 17.30: Q&A med Bertrand.

Få svar på spørsmålene dine.

Juni

Mandag den 3.6.2024 kl. 05.00: Trening med Bertrand: “Don´t Snooze it, Don´t Looze it!”

Tren med Bertrand kl. 05:00

Mandag den 3.6.2024 kl. 17.30: Temasending: «Hvordan faktisk klare å spise sunt!» med lege Samira Lekhal og Bertrand.

Overlegen med en PhD, Samira, engasjerer seg sterkt i hvordan vi alle kan spise sunnere, og har svært god innsikt hvordan vi kan endre vanene våre i forhold til kosthold. Her får abonnentene muligheten til å stille henne spørsmål direkte og Bertrand kommer også til å stille spørsmål om hvordan kostholdet påvirker vår evne til å prestere på høyt nivå og vår evne til å fokusere.

Mandag den 10.6.2024 kl. 17.30: Temasending: «Bli fryktløs!» med psykolog Tomas Myklebust og Bertrand.

I denne sendingen skal psykologen og Bertrand snakke om hvordan vi alle kan kjenne på mindre frykt i hverdagen og bli mer modige! Hva hadde du gjort annerledes i livet hvis du klarte å ha holdningen “tenk om det går”, kontra å være redd for nedsiden og negative konsekvenser? Kunne livet blitt lettere og bedre hvis du klarte å ha en innstilling om at “jeg er ambisiøs” og “jeg klarer det jeg vil”? Psykologen og coachen gir deg perspektiver og verktøy for å bli mer “fryktløs”.

Mandag den 17.6.2024 kl. 05.00: Trening med Bertrand: “Don´t Snooze it, Don´t Looze it!”

Trening med Bertrand kl. 05:00

Mandag den 17.6.2024 kl. 17.30: Q&A med Bertrand.

Få svar på spørsmålene dine.

Mandag den 24.6.2024 kl. 17.30: Temasending: “Best når det gjelder” med Harald Østberg Amundsen (World Cup-vinner) og Bertrand.

Langrennsesset forteller om samarbeidet med Bertrand og hvordan han på få år har klart å “bli best”. Han kommer til å snakke om forberedelser før konkurranse og hvordan han tenker underveis i viktige konkurranser. Han kommer også til å dele hvordan han har hevet kvaliteten i hverdagen. Vi får besøk av en som er helt i verdensklasse i en idrett!

Juli

Mandag den 1.7.2024 kl. 17.30: Temasending: «Er det mer mellom himmel og jord?» med Bertrand.

Bertrand har hele livet vært nysgjerrig på “det alternative”, uten egentlig å ha gått særlig i dybden på det. Han har hatt mange samtaler med næringslivsledere som avslører at de bruker intuisjon og “magefølelse” relativt ofte når de tar beslutninger. Hva betyr egentlig dette og hvordan kan vi bli kjent med den spirituelle delen av oss selv? En annerledes sending! 

Mandag den 8.7.2024 kl. 17.30: Q&A med Bertrand.

Få svar på spørsmålene dine.

Tirsdag den 16.7.2024 kl. 17.30: Temasending: «Slik motiverer jeg meg selv!» med Bertrand.

Her kommer Bertrand til å være ekstremt “på” og veldig engasjert! Han skal gjøre alt i sin makt for at du blir motivert og inspirert! Han deler sine metoder, innganger og verktøy for å klare å holde motivasjonen oppe, både i ferietid og i jobbetid. Bertrand har i store deler av livet sitt hatt en gnist for å gjøre sitt beste. Hvordan gjør han dette i praksis? I denne sendingen skal Bertrand slippe seg løs og han lover at det blir mye energi! 

Mandag den 22.7.2024 kl. 17.30: Q&A med Bertrand.

Få svar på spørsmålene dine.

August

Mandag den 5.8.2024 kl. 17.30: Q&A med Bertrand.

Få svar på spørsmålene dine.

Mandag den 12.8.2024 kl. 17.30: Q&A med Bertrand.

Få svar på spørsmålene dine.

Mandag den 19.8.2024 kl. 17.30: Temasending: “Slik blir du kvitt uro og bekymringer i hverdagen” med psykolog Tomas Myklebust og Bertrand.

Kan vi få mer livskvalitet og prestere på et høyere nivå hvis vi blir avslappet til livets små og store potensielle nedturer? Noen mennesker bekymrer seg rett og slett mindre enn andre. Er dette noe vi alle kan lære oss? Er det mulig å leve et mer bekymringsløst liv? Psykologen og coachen gir deg svarene.

Mandag den 26.8.2024 kl. 17.30: Temasending: “Slik finner du gode mål!” med Bertrand.

Veldig mange ønsker å finne gode mål, retning og mening i livet! Bertrand har jobbet med hundrevis av klienter i en årrekke som endelig har funnet dette. Bertrand deler i denne sendingen sine erfaringer om hvordan den enkelte kan gjøre dette gjennom noen relativt enkle prinsipper, gode spørsmål, refleksjoner, metoder og betraktninger. Denne sendingen kommer til å engasjere deg! Husk penn og papir!

BACK TO BASIC

BERTRANDMODELLEN

Som abonnement gir du deg selv sjansen til å tilbringe verdifull tid sammen med Larssen & Larssen. Hvor mye tid du ønsker å investere er helt opp til deg. 

Dette er hva du får:

Fire sendinger hver måned!

Hver måned får du to Temasendinger som varer i inntil 60 minutter om et spesifikt tema. Du får altså to slike presentasjoner hver måned; ett med Bertrand og ett med en spennende gjest! Det settes alltid av god tid etter sendingen, hvis du skulle trenge noe utdypning, forklaring eller har spørsmål.

Hver måned får du i tillegg to direktesendinger til (!) Disse er dedikert for Spørsmål&Svar  (Q&A). Her kan du som abonnent stille dine personlige spørsmål (gjerne anonymt) om stort og smått, – hvorpå du får “coaching”, veiledning, råd og innspill der og da. Tilbakemeldingene på disse sendingene har vært fantastiske!

Ikke nok med det! Hver måned får abonnentene en egen podcast-episode, som ikke blir tilgjengelig på noen andre plattformer. Dette blir kun for deg som abonnent. Her vil vi snakke med svært kompetente mennesker innen vår egen bransje, og andre spennende gjester, som vil dele sine erfaringer, innsikt og kunnskap om personlig utvikling.

Alt som sendes kan du se i opptak når det passer deg, og du vil alltid ha tilgang på tidligere sendinger i en egen “database”som du kan bruke så mye du vil så lenge du er abonnent.

Her får du en oversikt over de neste temaene som Bertrand (B) og Lars Christian (L) kommer til å snakke om på de neste foredragene (webinar).:

Lars Christian Larssen

Pulsklokke, HRV og BodyBattery! (L)
Lars Christian gir praktiske råd og innspill til hvordan du kan bruke en pulsklokke for å få det bedre i livet. Slik kommer du igang! Kanskje du har en pulsklokke, men vet ikke helt hvordan du skal bruke den?

Overskudd og energi i en travel hverdag (L)
Lars Christian gir praktiske råd for å finne mer energetisk balanse i livet og hvordan noen klarer å ha mer overskudd til tross for at det er mye å gjøre. Det handler om å kjenne etter i egen kropp, og både tørre og føle et ansvar for å ta vare på seg selv.

Slapper du egentlig av i sofaen? (L)
Lars Christian snakker om hvordan man kan hvile både aktivt og passivt for å få mer energi! Å falle i søvn, aktiv hvile og hvordan “skru av” er noen av temaene som blir tatt opp i denne sendingen. Hvor mye energi har du å gå på når du våkner?

“Jeg visste ikke at kveldsmaten påvirket søvnen.” (L)
Lars Christian forteller om hvordan ulike tidspunkt for måltider, fasting, hva du spiser og drikker, kan påvirke energinivået ditt. Her er det mange som kan ha glede av å eksperimentere litt for å kjenne etter hva det gjør med kropp og sinn.

Kroppen er bygget for bevegelse
Lars Christian har lenge vært fascinert av hvordan ulike typer av fysisk fostring påvirker oss mennesker. Mange synes det er inspirerende å få litt mer kunnskap på dette området, ikke i forhold til vekt og utseende, men i forhold til overskudd og energi!

Kan du få energi av andre? (L)
Lars Christian tar opp et vanskelig tema, men allikevel så viktig! En bevissthet omkring hvem du omgås, på hvilken måte og hvordan gi og få energi blant andre mennesker. 

Er det mulig å puste seg til bedre prestasjoner? (L)
Lars Christian forteller om hvordan enkle pusteteknikker og meditative øvelser kan hjelpe deg i hverdagen til både å roe ned, men også bli mer klar og fokusert! På dette området vil du bli positivt overrasket hvor lite som skal til, for å få god effekt.

Vi er alle barn av naturen (L)
Lars Christian er som ekspedisjonsleder ekstremt bevisst på hvordan naturen kan være et kraftfullt verktøy for å skape mer harmoni og balanse i livet. Fra “mikroeventyr”, en liten tur i skogen til et litt lengre opphold i naturen gjør noe med oss.

Kalde dusjer og badstu (L)
Lars Christian forteller om effekten av varme og kulde. LC har lang erfaring med dette, og det er interessant å se på forskningen på dette området de siste årene. 

Erik Bertrand Larssen

“Let it be” (B)
Bertrand snakker om “raushet” og hvordan det å være snill kan oppfattes som svakhet, men som i hans verden er noen av de beste egenskapene et menneske kan ha.

Tryggere i meg selv (B)
Bertrand snakker om et tema som mange ønsker å ta tak i. Det er heldigvis mulig å bevisst bygge både selvfølelse og selvtillit. Du kan stå stautere i deg selv!

Slaget står i hverdagen (B)
Er det mulig å endre vaner og bli mer disiplinert? Bertrand sier at “det er ikke lett, men det er absolutt mulig”. Han forteller om hvordan øke sannsynligheten for å klare det.

Du klarer mer enn du tror! (B) 
Bertrand forteller om hvordan vekke urkraften i oss selv og finne mer indre styrke. Han kommer til å dele av sine egne erfaringer, både med tanke på fysisk og psykisk styrke.

“Jeg er modig!” (B)
Bertrand forteller om viktigheten av å tørre å kjenne på ulike typer følelser, for å bli mer autentisk, helere og leve sterkere. Han brenner for å tørre å gå utenfor det som til enhver kjennes enklest eller mest komfortabelt.

Best når det gjelder (B)
Bertrand har lang erfaring med å coache forretningsfolk og toppidrettsutøvere i å levere opp mot sitt beste når det virkelig gjelder. I denne sendingen går han gjennom hvordan vi alle kan forberede oss med ulike teknikker for å dempe nervøsitet, usikkerhet og følelsen av press.

Abonnementet koster 599,- per. måned,
og det har ingen bindingstid

Spar 1.198,- betal 5.990,- for 12 måneder.