fbpx

ABONNEMENT

BERTRAND MED GJESTER

Nå har vi gleden av å tilby deg en tjeneste hvor Erik Bertrand Larssen og gjester møter deg flere ganger i måneden, hele året! Abonnentene får eksklusiv tilgang til alle direktesendte arrangementer, hvor de dykker ned i de mest essensielle temaene innen personlig utvikling. 

Nå kan du prosessere, trene, bli coachet, bli mer bevisst, inspirert og motivert til å ta mindre eller større grep jevnt og trutt hele året! Larssen med gjester gjør seg tilgjengelige for deg flere ganger i måneden! Du velger selv hvor mye eller ofte du er med.

Neste webinarer

 • Mandag 19. februar 2024, kl. 17:30: Hvordan komme igang med biometriske målinger, en praktisk gjennomang med Lars Christian
 • Torsdag 22. februar 2024, kl. 17:30: Bertrandmodellen med Erik Bertrand
 • Tirsdag 27. februar 2024, kl. 17:30: Q&A med Erik Bertrand
 • Mandag 4. mars 2024, kl. 17:30: Q&A med Lars Christian
 • Mandag 7. mars 2024, kl. 17:30: Q&A med Erik Bertrand
 • Mandag 11. mars 2024, kl. 17:30: Jeg er modig med Erik Bertrand
 • Mandag 18. mars 2024, kl. 17:30: Er det mulig å puste seg til bedre prestasjoner med Lars Christian og gjest
 • Torsdag 2. april 2024, kl. 17:30: Best når det gjelder med Erik Bertrand
 • Mandag 8. april 2024, kl. 17:30: Q&A med Lars Christian
 • Mandag 15. april 2024, kl. 17:30: Q&A med Erik Bertrand
 • Onsdag 24. april 2024, kl. 17:30: Pust – hvordan vi kan puste oss til bedre helse med Lars Christian

BACK TO BASIC

THE BERTRAND MODEL

Som abonnement gir du deg selv sjansen til å tilbringe verdifull tid sammen med Larssen & Larssen. Hvor mye tid du ønsker å investere er helt opp til deg. 

Dette er hva du får:

Fire sendinger hver måned!

Hver måned har Bertrand og en gjest hvert sitt “live” foredrag (30 – 60 minutter) om et spesifikt tema som de brenner for. Du får altså to slike presentasjoner hver måned; ett med Bertrand og ett med en spennende gjest! Det settes alltid av god tid etter sendingen, hvis du skulle trenge noe utdypning, forklaring eller har spørsmål. (Se oversikt lenger ned på siden om hvilke tema som kommer.)

Hver måned får du i tillegg to direktesendinger til (!) Disse er dedikert for Spørsmål&Svar  (Q&A). Her kan du som abonnent stille dine personlige spørsmål (gjerne anonymt) om stort og smått, – hvorpå du får “coaching”, veiledning, råd og innspill der og da. Tilbakemeldingene på disse sendingene har vært fantastiske!

Ikke nok med det! Hver måned får abonnentene en egen podcast-episode, som ikke blir tilgjengelig på noen andre plattformer. Dette blir kun for deg som abonnent. Her vil vi snakke med svært kompetente mennesker innen vår egen bransje, og andre spennende gjester, som vil dele sine erfaringer, innsikt og kunnskap om personlig utvikling.

Alt som sendes kan du se i opptak når det passer deg, og du vil alltid ha tilgang på tidligere sendinger i en egen “database”som du kan bruke så mye du vil så lenge du er abonnent.

Her får du en oversikt over de neste temaene som Bertrand (B) og Lars Christian (L) kommer til å snakke om på de neste foredragene (webinar).:

Lars Christian Larssen

Pulsklokke, HRV og BodyBattery! (L)
Lars Christian gir praktiske råd og innspill til hvordan du kan bruke en pulsklokke for å få det bedre i livet. Slik kommer du igang! Kanskje du har en pulsklokke, men vet ikke helt hvordan du skal bruke den?

Overskudd og energi i en travel hverdag (L)
Lars Christian gir praktiske råd for å finne mer energetisk balanse i livet og hvordan noen klarer å ha mer overskudd til tross for at det er mye å gjøre. Det handler om å kjenne etter i egen kropp, og både tørre og føle et ansvar for å ta vare på seg selv.

Slapper du egentlig av i sofaen? (L)
Lars Christian snakker om hvordan man kan hvile både aktivt og passivt for å få mer energi! Å falle i søvn, aktiv hvile og hvordan “skru av” er noen av temaene som blir tatt opp i denne sendingen. Hvor mye energi har du å gå på når du våkner?

“Jeg visste ikke at kveldsmaten påvirket søvnen.” (L)
Lars Christian forteller om hvordan ulike tidspunkt for måltider, fasting, hva du spiser og drikker, kan påvirke energinivået ditt. Her er det mange som kan ha glede av å eksperimentere litt for å kjenne etter hva det gjør med kropp og sinn.

Kroppen er bygget for bevegelse
Lars Christian har lenge vært fascinert av hvordan ulike typer av fysisk fostring påvirker oss mennesker. Mange synes det er inspirerende å få litt mer kunnskap på dette området, ikke i forhold til vekt og utseende, men i forhold til overskudd og energi!

Kan du få energi av andre? (L)
Lars Christian tar opp et vanskelig tema, men allikevel så viktig! En bevissthet omkring hvem du omgås, på hvilken måte og hvordan gi og få energi blant andre mennesker. 

Er det mulig å puste seg til bedre prestasjoner? (L)
Lars Christian forteller om hvordan enkle pusteteknikker og meditative øvelser kan hjelpe deg i hverdagen til både å roe ned, men også bli mer klar og fokusert! På dette området vil du bli positivt overrasket hvor lite som skal til, for å få god effekt.

Vi er alle barn av naturen (L)
Lars Christian er som ekspedisjonsleder ekstremt bevisst på hvordan naturen kan være et kraftfullt verktøy for å skape mer harmoni og balanse i livet. Fra “mikroeventyr”, en liten tur i skogen til et litt lengre opphold i naturen gjør noe med oss.

Kalde dusjer og badstu (L)
Lars Christian forteller om effekten av varme og kulde. LC har lang erfaring med dette, og det er interessant å se på forskningen på dette området de siste årene. 

Erik Bertrand Larssen

“Let it be” (B)
Bertrand snakker om “raushet” og hvordan det å være snill kan oppfattes som svakhet, men som i hans verden er noen av de beste egenskapene et menneske kan ha.

Tryggere i meg selv (B)
Bertrand snakker om et tema som mange ønsker å ta tak i. Det er heldigvis mulig å bevisst bygge både selvfølelse og selvtillit. Du kan stå stautere i deg selv!

Slaget står i hverdagen (B)
Er det mulig å endre vaner og bli mer disiplinert? Bertrand sier at “det er ikke lett, men det er absolutt mulig”. Han forteller om hvordan øke sannsynligheten for å klare det.

Du klarer mer enn du tror! (B) 
Bertrand forteller om hvordan vekke urkraften i oss selv og finne mer indre styrke. Han kommer til å dele av sine egne erfaringer, både med tanke på fysisk og psykisk styrke.

“Jeg er modig!” (B)
Bertrand forteller om viktigheten av å tørre å kjenne på ulike typer følelser, for å bli mer autentisk, helere og leve sterkere. Han brenner for å tørre å gå utenfor det som til enhver kjennes enklest eller mest komfortabelt.

Best når det gjelder (B)
Bertrand har lang erfaring med å coache forretningsfolk og toppidrettsutøvere i å levere opp mot sitt beste når det virkelig gjelder. I denne sendingen går han gjennom hvordan vi alle kan forberede oss med ulike teknikker for å dempe nervøsitet, usikkerhet og følelsen av press.

Abonnementet koster 990,- per. måned,
og det har ingen bindingstid

Spar 1.890,- betal 9.990,- for 12 måneder.