fbpx

Et kurs i mentaltrening

Bertrandmodellen

Reisen mot mental styrke

Lærdommer fra ekspedisjoner, Forsvaret,
idretten og næringslivet.

Kurset

Introduksjon av kurset BERTRANDMODELLEN.

Du kan få det bedre og prestere på topp oftere.

Det er mulig å bli en bedre utgave av seg selv.

Min bakgrunn

Jeg har jobbet som mentaltrener i 18 år, og har hatt over 10.000 timer med 1-til-1-coaching. Jeg er stolt av å ha fått muligheten til å jobbe med noen av de aller beste idrettsutøverne i Norge, og de mest suksessfulle forretningsfolkene i verden. Jeg har jobbet hardt, og det har vært gjevt å bli invitert til den norske regjeringen, forsvarsledelsen og ulike byer verden over for å holde foredrag. Men mest av alt er jeg ydmyk fordi jeg har fått lov til å lære av de beste.

Nå har jeg lyst til å dele dette med deg, og kan med glede tilby et onlinekurs som samler store deler av min innsikt og erfaring jeg har tatt med meg fra disse årene. Nå kan alle som er interessert i å investere i seg selv lære hvordan jeg har jobbet med toppledere i Boston Consulting Group (BCG), Microsoft og Equinor.

Nå har du muligheten til å bruke mental trening i hverdagen som blant andre Casper Ruud og Martin Johnsrud Sundby.

Erik Bertrand Larssen - Fleece

Om kurset

Del 1

handler om hvordan du kan bruke mental trening for å ta mer av de rette valgene i hverdagen.

Del 2

handler om hvordan du kan trene mentalt for å øke sannsynligheten for å prestere på topp når det virkelig gjelder.

Erik Bertrand Larssen (Sydpolen)

Jeg har laget en modell som fungerer godt til å oppjustere kvaliteten på hverdagen din, og for å prestere opp mot ditt potensial når det gjelder. Det er i hverdagen slaget står. Vår evne til å ta mer av de rette valgene i hverdagen er viktig for vår livsreise. Mange ønsker å justere litt på kostholdet, trene mer, være mer til stede i nuet, ta mer initiativ eller bli mer strukturerte og effektive. Et ønske om mer motivasjon, energi, følelsen av kontroll, trygghet, ro, balanse eller råskap blir ofte etterspurt. Andre er opptatt av å levere opp mot sitt beste i viktige konkurranser, eller når mye står på spill i form av en viktig samtale, en stor pitch, et avgjørende jobbmøte eller en vanskelig forhandling.

Det er ikke lett, men det er mulig å endre seg. Med Bertrandmodellen kan jeg lære deg hvordan du kan tenke mer optimalt, bli mer bevisst og bruke ulike verktøy for å komme på et bedre spor og heve din egen standard. Med små steg, litt justering her og der, så kan resultatene over tid bli fantastiske. Jeg tror på det bevisste mennesket. Jeg tror at livets reise i stor grad preges av tankesett, holdning, innstilling og hva du velger å gjøre i ulike situasjoner. Jeg vet at dette kan trenes på og tilpasses på en slik måte at du lever i større grad slik du ønsker å leve.

Ekspertuttalelser
fra lege og psykolog

Erfaringsutveksling med andre deltakere

Tilgang i ett år
Se videoene så mange ganger du vil.

Q&A´s
Direktesendingene er eksklusive for de som kjøper kurset. Her har du muligheten til å stille spørsmål og få svar fra Bertrand og samtidig lytte på innspill til de andre deltakerne.

Du vil blant annet lære

  • Hvordan du finner verdiene dine og lever etter dem, slik at du kan prioritere det som er viktig for deg og ta riktige valg.
  • Hvordan du setter riktige og motiverende mål, slik at du har retning og mening i livet ditt.
  • Hvordan du blir friere og tryggere, og mindre redd for å feile.
  • Hvordan du skaper en positiv indre dialog slik at du snakker deg selv opp og enklere skaper de resultatene du ønsker deg.
  • Hvordan du skaper en optimal modus for å være ditt beste i ulike situasjoner.

Målet med kurset

Vi vet gjerne hva som skal til for å få det bedre i livet, men ikke nødvendigvis hvordan. Dette kurset er tilrettelagt for at du skal få til en ønsket endring i livet.

Målet er at du faktisk får til en varig justert atferdsendring!

Mange opplever at de ikke er sitt beste når det virkelig gjelder. For en idrettsutøver handler det om å være god i konkurranse. For en forretningsperson handler det om en viktig presentasjon, pitch eller forhandling.

 Målet er at du blir best når det gjelder!

Jeg kan dessverre ikke love deg resultater, men hvis du gjennomfører hele kurset, trener samvittighetsfullt på alle øvelsene, og følger aktivt med på de fleste direktesendingene, så skal du ha svært gode forutsetninger for å lykkes med dine ønskede endringer. Du må selv ønske en endring!

Om kurset

Verdier

Du identifiserer verdiene dine, som hjelper deg å ta valg som er riktige for deg.

MÅL

Du setter deg mål som er meningsfulle og som motiverer deg til å bli en bedre versjon av deg selv.

Perspektiv

Du ser deg selv og ting i perspektiv, som gjør at du kan være mer takknemlig og sette pris på tilværelsen.

KONTRASTER

Du lærer hvordan du kan sette pris på et større følelsesregister.

Visualisering

Du forteller underbevisstheten din hva du ønsker deg, slik at du kan øke sannsynligheten for å oppnå det du ønsker deg.

indre dialog

Hvordan du snakker til deg selv om deg selv. Du øver på å være din egen beste venn, slik at du stoler mer på deg selv og bryr deg mindre om hva andre mener om deg.

fysiologi

Du lærer å bruke kroppen til å sette deg i ønsket
tilstand slik at du kan prestere best når det virkelig gjelder.

eksterne faktorer

Hvordan bruker du musikk, youtube, venner,
rådgivere og andre eksterne faktorer for å sette deg selv i rett modus.

Å utvikle kurset har tatt oss mange hundre timer med profesjonelle aktører i studio, og vi er virkelig stolt av dette kurset – som jeg mener er noe av det beste i Norden.

Med dette kurset får du 10 timer med ren undervisning, og i kombinasjon med en rekke praktiske oppgaver, 6 direktesendinger og et utvalg bøker, så mener jeg dette er av høy verdi. Du kan selv velge når du vil ta kurset, og hvor mange ganger du vil repetere de forskjellige modulene, gjennom et helt år.

Erik Bertrand Larssen

ERIK BERTRAND LARSSEN

Mental trener

Jeg er pappa til 5 barn, har kjæreste og bor på Nøtterøy.

Jeg er utdannet siviløkonom, fallskjermjeger og befal. Jeg har tidligere jobbet i telekom og finansbransjen. Som coach har jeg jobbet fulltid og som “inhouse coach” for BCG og Arctic Securities. Jeg har skrevet 4 bøker som er utgitt i 13 land.

Jeg er glad i å lese bøker, jeg trener variert og jeg elsker å være ute i naturen. Min «guilty pleasure» er iskald Coca-Cola.

Jeg har hatt noen solide opp- og nedturer i livet, og er glad i å leve sterkt. Jeg bruker mye av mine egne erfaringer i kombinasjon med alt jeg har lært i mitt arbeid, sammen med lidenskap for å inspirere mennesker til å få en fantastisk reise gjennom livet sitt.

Disse to bidrar i kurset med
innspill og kommentarer:

AILI HANNISDAL

Lege

Aili Kristina Hannisdal er lege, foredragsholder og forfatter. Hun formidler kunnskap om medisin, nevrovitenskap og psykologi på en engasjerende og lettfattelig måte, og inspirerer til å ta følelsene i egne hender på @endorfinlegen.

TOMAS MYKLEBUST

Psykolog

Tomas Myklebust er psykolog, spesialist i klinisk nevropsykologi, og pedagog. Han har arbeidet i 12 år på nevroklinikken ved Ullevål universitetssykehus, og har lang erfaring med prestasjonsutvikling innen toppidrett og næringsliv. Han er en ettertraktet foredragsholder og holder kurs om hjernen, psykologi, teambygging og selvutvikling.

Noen råd og litt praktisk informasjon:

  • Du får datoene for direktesendingene når du kjøper kurset. De blir fordelt jevnt ut over en 6 måneders periode.
  • Det anbefales å gjennomføre hele kurset over en periode på 4-8 uker, for så å gå jevnlig tilbake og trene etter dette.
  • Hvis du kjøper kurset, så kan flere i samme husholdning se på kurset med ditt brukernavn og passord.
  • Hvis du ønsker å kjøpe kurset til flere ansatte i en bedrift, vennligst ta kontakt til kurs@bertrandsunivers.com.
  • Hvis du kjøper kurset og ikke får passord og brukernavn i innboksen med en gang, vær vennlig og sjekk spamfilteret eller søppelpost.

Du betaler KUN

kr 15.900,-

Veiledende pris kr. 15.900,-

Du kan betale med kort.

(Fordel kostnadene over 3 eller 6 måneder.)

Er du student, vennligst kontakt oss på kurs@bertrandsunivers.com.