fbpx

Det er bare å gønne på!

DIGITALT FOREDRAG

1 time 50 min.

390

,-

Du kan få det bedre og prestere på topp oftere.
 Det er mulig å bli en bedre utgave av seg selv.

Erik Bertrand Larssen (Sydpolen)

Digitalt foredrag

Se det forrykende foredraget som Bertrand har holdt for tusener av entusiastiske publikummere over hele Norge.

Bertrand har dykket ned i egne erfaringer, både personlig og som mentaltrener, og har utviklet et dønn ærlig foredrag som forteller deg hvordan du kan tenke optimalt for å oppnå ønskede endringer.

Han forteller om både oppturer og nedturer, sine erfaringer med å jobbe med mennesker som presterer helt i verdenstoppen på sitt felt, og deler metoder og teknikker for å bli bedre – uansett hva du driver med.

Hvordan prestere på et høyere nivå

Bertrand mener at alle kan yte bedre og kjenne på godfølelsen av å bli mentalt sterkere. Han overrasker mange med sin direkte tilnærming, men også sin åpenhet og sårbarhet. Å jobbe med holdning og innstilling er fullt mulig gjennom mental trening, og i dette motiverende foredraget forteller Bertrand deg hvordan.

Bertrand gir deg konkrete verktøy for å skape de endringene du ønsker, og for å prestere på et høyere nivå. Han forteller om Bertrandmodellen og hvordan den kan brukes for å bli en bedre utgave av seg selv. I dette inspirerende foredraget går Bertrand gjennom temaer som verdier, mål, perspektiv, indre dialog og visualisering.

MÅL & MENING
Erik Bertrand Larssen - Fleece

Bio

Erik Bertrand Larssen er utdannet befal, fallskjermjeger og siviløkonom. Som forfatter har han har hatt enorm suksess med bøkene Bli best, Helvetesuka og NÅ!. Bøkene har solgt mer enn 600.000 eksemplarer og har blitt oversatt til tretten språk. Nå er han også høyaktuell med boka Mental rehab. Som mental trener har han jobbet primært for næringslivet, men også med mange av landets fremste toppidrettsutøvere, som eksempelvis Martin Johnsrud Sundby, Joshua King, Stig-André Berge, Casper Ruud og Suzann ‘Tutta’ Pettersen.

I Forsvaret tjenestegjorde han i Kosovo, Bosnia, Nord-Makedonia og Afghanistan. Han er tildelt Forsvarsmedaljen med laurbærgren for fremragende innsats. I de senere årene har han vært ansatt som mental trener for det globale konsulentselskapet Boston Consulting Group (BCG) og finansselskapet Arctic Securities AS.

Foredraget koster

kr 390

,-

inkl.mva.

Dette var noe av det beste vi har hatt av foredragsholdere her på huset.
Rørende og lettfattelig engasjerte han publikum

i en stappfull sal.

  • Nøtterøy Kulturhus

Bertrand kom, leverte, og tok salen med storm.
Utrolig engasjert foredragsholder. 55 minutter med folk som satt fjetret. 4,76 poeng av 5 mulige fra publikum.

  • Lillehammerregionen Vekst

Bertrand er engasjert, direkte og appellerer til følelsene hos publikum.
Jeg har fått svært gode tilbakemeldinger fra alle ansatte, og 80% av de ønsker å lese boken.

  • Neopost Norge AS

Meget relevant tema, personlig og entusiastisk gjennomføring. Bertrand kom godt forberedt og disponerte tiden godt med rom for spørsmål og diskusjon til slutt. Mange ansatte som i etterkant har kommet opp med ønske om å kunne snakke med Bertrand én til én. Kommentarer som “beste noen gang” har det kommet flere av. Tusen takk!

  • DNB Markets