fbpx

Tirsdag, 21. februar 2023, kl. 19:00

Gratis webinar!

HELVETESUKA

7 dager som forandrer livet ditt

Tirsdag, 21. februar 2023, kl. 19:00

00Dager
00Timer
00Minutter
00Sekunder

Hei!

Tøft at du vil være med på webinar om Helvetesuka!

Boka “Helvetesuka” ble en bestselger da den ble gitt ut for 10 år siden. Den er solgt i over 200.000 eksemplarer i flere land. Tusenvis av mennesker har gjennomført sin egen versjon av Helvetesuka, etter inspirasjon fra boken.
På webinaret skal jeg fortelle deg hvordan vi har fornyet konseptet til en digital versjon, hvor du kan gjennomføre Helvetesuka sammen med meg!

Jeg er sikker på at du vet hva du kunne tenke deg å endre i livet ditt. – Og at du har tanker om hvordan du kan gjøre det. Endringer er imidlertid vanskelig. Det kan være utfordrende å bestemme seg, å gjennomføre og å få endringene til å vare. Kanskje du skal starte med en uke? En uke hvor du er den beste utgaven av deg selv. Hvor du står opp tidlig, er tilstede, trener hardt og er hyperfokusert på jobb. Når uken er omme kommer du til å ha go’følelsen. Du har bevist for deg selv at du klarer mye mer enn du tror, og kanskje føles det så godt at du ønsker å ta med deg nye rutiner inn i fremtiden. Helvetesuka kan være et fantastisk utgangspunkt for en lengre endringsprosess.

Bli med på webinar, så skal jeg fortelle deg hvordan og hvorfor du skal gjennomføre Helvetesuka – en uke som faktisk kan forandre livet ditt!

Webinaret varer i 60 minutter og avsluttes med spørsmål og svar på direkten.

Erik Bertrand Larssen - Fleece

Jeg er utdannet siviløkonom, befal og fallskjermjeger.

Høsten 2021 gikk jeg selv for et stort personlig mål. Fra iskanten av Antarktis gikk jeg 60 dager – helt alene – 1360 km inn til sydpolpunktet. Jeg ønsker å være til inspirasjon for andre. Jeg mener det er viktig å finne sine mål og drømmer, og tørre å gå for dem! Du må selv definere hva som er dine mål, og hvis du ikke vet kan jeg kanskje inspirere deg til å finne dem. Endring er mulig!

Å bestemme seg for å bli med på Helvetesuka kan være et slikt mål.

Selv søker jeg mot det ekstreme og det kontrastfylte for å leve sterkt. Jeg har gjort mine feil, hatt mine nedturer, men det handler om å lære å reise seg igjen. Jeg har lært av andre hele livet, men bruker så absolutt også egne erfaringer i mitt virke som mentaltrener.

Jeg har brukt mesteparten av mitt voksne liv på å forstå hvordan man kan bruke tankene til å bli en bedre utgave av seg selv. Det skal jeg fortelle deg mye om i dette webinaret.

Erik Bertrand Larssen
Erik Bertrand Larssen (Sydpolen)

Tirsdag, 21. februar 2023, kl. 19:00

00Dager
00Timer
00Minutter
00Sekunder
Erik Bertrand Larssen

Dette får du:

  • Tilgang til selve webinaret. Webinaret er direktesendt og tar for seg hvordan du kan gjennomføre en uke du høyst sannsynlig aldri glemmer. Webinaret er gratis.
  • Jeg forteller deg om hvordan 7 dager , 7 temaer og 7 regler kan være starten på en eller flere endringer du kanskje lenge har tenkt at du skulle gjort.
  • Etter endt webinar kan du velge å gjennomføre en Helvetesuka på egen hånd eller gjennomføre den sammen med meg hvor vi møtes 3 ganger om dagen “live” på skjerm hjemme i din stue.
  • Spørsmål og svar på direkten fra meg etter endt webinar.

Sikre deg plass nå!

*Må fylles ut

"*" indicates required fields

Skriv inn ditt navn*
Skriv inn din epostadresse*
Etter at du har fylt ut alle boksene over, vil du få en bekreftelse på e-post. Her vil du få all nødvendig informasjon for å være med på webinaret. Vi sender deg et par e-poster i forkant som inneholder et arbeidsdokument og en inspirerende video, samt e-poster i etterkant av seminaret. Du vil også få en hyggelig påminnelse på sms.
E-post og SMS samtykke

Vi vil gjerne dele våre beste tips og råd med deg. Meld deg på nyhetsbrevet i dag og få tipsene rett i innboksen din! Ved å velge hvordan vi kan kommunisere med deg samtykker du til behandling av dine personopplysninger i henhold til vår personvernerklæring.

This field is for validation purposes and should be left unchanged.