fbpx

Bli en mester på å lade batteriene

Kunsten å hvile

God søvnkvalitet er en av de viktigste faktorene for å skape gode prestasjoner – både mentalt og fysisk

Sover du godt?

Veldig mange jeg har coachet opp gjennom årene har kommet med ønsker om å prestere bedre i jobben sin. Selv om de ofte er dyktige i jobben og trives godt med det de gjør, opplever de at de ikke leverer opp mot sitt fulle potensial.

Hvile, restitusjon og søvn er undervurdert hos de som vil prestere på topp. I dette kurset vil jeg lære deg hvordan du skal oppnå kvalitetssøvn, bli flink til å “skru av”, og hvordan du skal lade batteriene i en ellers travel hverdag.

Dette kurset er for deg som kjenner at det går lenger mellom hver gang du våkner opplagt og uthvilt og som ønsker å bli kvitt søvnvanskene.

Kurset er utviklet av meg og Tomas Myklebust, som er psykolog og spesialist i klinisk nevropsykologi.

Er dette kurset for deg?

  • Føler du deg flink til å “skru av” ved jevne mellomrom?
  • Tar du nok pauser i hverdagen?
  • Bruker du lang tid på å sovne, eller føler du deg utslitt når du våkner?
  • Er du bevisst på å planlegge når du skal “hente deg inn” igjen?
  • Bruker du meditative øvelser eller powernaps som verktøy?
  • Vet du hvor mye mer du kan utrette ved å starte med fulle batterier?

Tomas Myklebust

Psykolog og spesialist i klinisk nevropsykologi

De siste 15 årene har jeg jobbet med utredning og behandling av mennesker, blant annet ved nevroklinikken på Ullevål Universitetssykehus. Jeg har bred kunnskap og lang erfaring i å hjelpe mennesker med å bli kvitt sine søvnvansker. Tusenvis av én-til-én-samtaler har lært meg at utfordringer henger sammen. Og at utfordringer i hverdagen ofte starter med søvnvansker – ikke omvendt.

Erfaringen min er også at alle kan løse dette, uavhengig av forutsetninger og livssituasjon. Bare man får kunnskapen og metodene kan alle få til endringer som skal til for å ta tilbake den gode søvnen. Av og til trenger vi bare litt hjelp.

Dersom du har lyst ta kurset og ta i bruk metodene er jeg HELT SIKKER på at de kan hjelpe deg til en bedre hverdag og på å bli bedre til å sove! Er du klar?

Innholdet i kurset

Kurset består av 3 hoveddeler:

DEL 1:

Lade batteriene

En gjennomgang av energigivende og energitappende holdninger, hvordan du kan skifte fokus og bli mer tilstede i hverdagen.

DEL 2:

Søvnteori

Kunnskapen og forståelsen du trenger om søvn, hva som faktisk skjer i hjernen og kroppen, alle de ulike søvnfasene, døgnrytme, søvnregulering, m.m.

DEL 3:

Bli god til å sove

Metoder og verktøy, som f.eks. søvnhygiene, søvnbevissthet, stimuluskontroll, grubletid, søvnrestriksjon, søvndagbok, oppvåkningsrutine, powernap, m.m.

Pris på kurs – KUNSTEN Å HVILE

Du betaler kun

kr 5.900,-

Betalingsplan tilgjengelig gjennom SVEA.

Er du student, vennligst kontakt oss på kurs@bertrandsunivers.com.