fbpx
BERTRANDS UNIVERS

TIRSDAG 25. JUNI 2024, KL. 19:00

Gratis webinar!

Bertrandmodellen

Det er mulig å bli en bedre utgave av deg selv.

TIRSDAG 25. JUNI 2024, KL. 19:00

Dager

:

Timer

:

Minutter

:

Sekunder

Det gleder meg at du er nysgjerrig på mentaltrening og ønsker å lære mer!

Dette webinaret kan være ditt første skritt på veien til å bli mer bevisst. Dine tanker påvirker dine følelser, og dine følelser påvirker din adferd. Ved å optimalisere ditt tankesett, din innstilling og din holdning, kan du prestere mer og få bedre livskvalitet.

Felles for de jeg har jobbet med er at jeg har benyttet en modell som jeg har kalt for Bertrandmodellen. Denne modellen kan hjelpe deg med å ta bedre valg i hverdagen og prestere på topp når det virkelig gjelder.

I over 10.000 timer har jeg jobbet med mennesker som har ønsket å bli en bedre versjon av seg selv. Jeg har hatt gleden av å jobbe med ledere i selskaper som Microsoft, Equinor og Boston Consulting Group, og idrettsutøvere som Martin Johnsrud Sundby, Casper Ruud, Suzann ‘Tutta’ Pettersen, Joshua King og Stig-André Berge. I tillegg har forsvarsledelsen og Solberg-regjeringen hyret meg inn som foredragsholder.

Det er mulig å få det bedre og prestere bedre!
Det er mulig å skape endring i livet!

Erik Bertrand Larssen - Fleece

Alle menneskene jeg jobber med har gode svar når jeg spør hvordan de skal få det bedre eller prestere bedre i livet.

Utfordringene ligger i å faktisk gjøre det.

Jeg er utdannet siviløkonom, befal og fallskjermjeger.

Høsten 2021 gikk jeg selv for et stort personlig mål. Fra iskanten av Antarktis gikk jeg 60 dager – helt alene – 1360 km inn til sydpolpunktet. Jeg ønsker å være til inspirasjon for andre. Jeg mener det er viktig å finne sine mål og drømmer, og tørre å gå for dem! Du må selv definere hva som er dine mål, og hvis du ikke vet kan jeg kanskje inspirere deg til å finne dem. Endring er mulig!

Selv søker jeg mot det ekstreme og det kontrastfylte for å leve sterkt. Jeg har gjort mine feil, hatt mine nedturer, men det handler om å lære å reise seg igjen. Jeg har lært av andre hele livet, men bruker så absolutt også egne erfaringer i mitt virke som mentaltrener.

Jeg har brukt mesteparten av mitt voksne liv på å forstå hvordan man kan bruke tankene til å bli en bedre utgave av seg selv. Ved å gjøre små endringer kan det få store konsekvenser for resten av ditt liv.

Bøkene Bli Best, Helvetesuka, NÅ og Mental Rehab har solgt over 600.000 eksemplarer i inn- og utland.

Erik Bertrand Larssen (Sydpolen)

“Live”sending:
TIRSDAG 25. JUNI 2024, KL. 19:00

Dager

:

Timer

:

Minutter

:

Sekunder

Dette får du:

  • Tilgang til selve webinaret. Webinaret er direktesendt og tar for seg hvordan du kan jobbe med mentaltrening. Webinaret er gratis.
  • Du får god innsikt i Bertrandmodellen og hvilke åtte områder du kan jobbe med for å gjøre små eller store endringer i hverdagen, og være best når det gjelder. Jeg sender deg arbeidsark og et bilde av Bertrandmodellen på e-post i forkant.
  • Muligheten til å høre om og kjøpe det komplette onlinekurset Bertrandmodellen etter selve webinaret.
  • Spørsmål og svar på direkten fra meg etter endt webinar.

Sikre deg plass nå!

Fyll inn skjemaet så er du påmeldt! Til webinaret får du link, arbeidsark, inspirasjon og råd pr e-post. Du vil også få hyggelig påminnelse på sms.

"*" indicates required fields

Skriv inn ditt navn*

Ved å registrere deg godkjenner du vår personvernerklæring.

This field is for validation purposes and should be left unchanged.