fbpx

Er du søvnløs – dette kurset kan hjelpe deg.

Er du søvnløs –
dette kurset kan hjelpe deg.

KUNSTEN Å HVILE

God søvnkvalitet er en av de viktigste faktorene for å skape gode prestasjoner – både mentalt og fysisk.

Tomas Myklebust

Psykolog og spesialist i klinisk nevropsykologi

De siste 15 årene har jeg jobbet med utredning og behandling av mennesker, blant annet ved nevroklinikken på Ullevål Universitetssykehus. Jeg har bred kunnskap og lang erfaring i å hjelpe mennesker med å bli kvitt sine søvnvansker. Tusenvis av én-til-én-samtaler har lært meg at utfordringer henger sammen. Og at utfordringer i hverdagen ofte starter med søvnvansker – ikke omvendt.

Erfaringen min er også at alle kan løse dette, uavhengig av forutsetninger og livssituasjon. Bare man får kunnskapen og metodene kan alle få til endringer som skal til for å ta tilbake den gode søvnen. Av og til trenger vi bare litt hjelp.

Dersom du har lyst ta kurset og ta i bruk metodene er jeg HELT SIKKER på at de kan hjelpe deg til en bedre hverdag og på å bli bedre til å sove! Er du klar?

Tomas Myklebust (Fotograf Bendik Mansika)
Erik Bertrand Larssen

Sover du godt?

Veldig mange jeg har coachet opp gjennom årene har kommet med ønsker om å prestere bedre i jobben sin. Selv om de ofte er dyktige i jobben og trives godt med det de gjør, opplever de at de ikke leverer opp mot sitt fulle potensial.

Hvile, restitusjon og søvn er undervurdert hos de som vil prestere på topp. I dette kurset vil jeg lære deg hvordan du skal oppnå kvalitetssøvn, bli flink til å “skru av”, og hvordan du skal lade batteriene i en ellers travel hverdag.

Dette kurset er for deg som kjenner at det går lenger mellom hver gang du våkner opplagt og uthvilt og som ønsker å bli kvitt søvnvanskene.

Kurset er utviklet av Tomas Myklebust, som er psykolog og spesialist i klinisk nevropsykologi, og meg.

Er dette kurset for deg?

  • Sliter du med å sovne inn?
  • Våkner du midt på natta uten å få sove igjen?
  • Blir du liggende å kverne på alt mulig slik at du ikke får sove?
  • Bruker du lang tid på å sovne, eller føler du deg utslitt når du våkner?
  • Bruker du meditative øvelser eller powernaps som verktøy?

Innholdet i kurset

Kurset består av 3 hoveddeler:

DEL 1:

Erik Bertrand Larssen

Lade batteriene

En gjennomgang av energigivende og energitappende holdninger, hvordan du kan skifte fokus og bli mer tilstede i hverdagen.

DEL 2:

Tomas Myklebust

Knekk søvnkoden

Kunnskapen og forståelsen du trenger om søvn, hva som faktisk skjer i hjernen og kroppen, alle de ulike søvnfasene, døgnrytme, søvnregulering, m.m.

DEL 3:

Tomas Myklebust

Bli god til å sove

Metoder og verktøy, som f.eks. søvnhygiene, søvnbevissthet, stimuluskontroll, grubletid, søvnrestriksjon, søvndagbok, oppvåkningsrutine, powernap, m.m.

Pris på kurs – KUNSTEN Å HVILE

Du betaler kun

kr 3.490,-

Veiledende pris: kr 5.900,-

Du kan betale med kort, eller Klarna.
(Betal om 30 dager. Fordel kostnadene over 3-36 måneder.)